- 50%

Βιολογικό Τσάι Matcha με Κακάο - Τσίλι και Φράουλα - Chili Cat 125g

4,95 
Αρχική
Τιμή:
9,85 
LAL72620
Μη Διαθέσιμο

Τo Lulula) θα προσθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@lulula.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Πιστοποιημένο Βιολογικό Τσάι Matcha με Κακάο - Τσίλι και Φράουλα - Chili Cat. Eκλεκτή Πικρή Σοκολάτα συνδυάζεται με γλυκές Φράουλες και μια απαλή πικάντικη νότα από Τσίλι. 

O ψίθυρος από Matcha προσθέτει επιδέξια το κάτι παραπάνω στην συνολική εντύπωση.

Γεύση: Κακάο-Φράουλες & Τσίλι 

125g

.

Γεύση Φράουλα – Τσίλι

Συστατικά: Cocoa powder*, Coconut blossom sugar*, guarana*, chili*, natural flavouring, Matcha*.

* Πιστοποιημένο οργανικό