- 50%

Βιολογικό Τσάι Matcha με Κακάο και Πορτοκάλι - Orange Fox 125g

4,95 
Αρχική
Τιμή:
9,85 
LAL72622
Μη Διαθέσιμο

Τo Lulula) θα προσθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@lulula.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Πιστοποιημένο Βιολογικό Τσάι Matcha με Κακάο και Πορτοκάλι - Orange Fox. Φρούτα και σοκολάτα! Οι ελαφριές πικρές νότες του Κακάου και του Matcha συμπληρώνονται από τη φρουτώδη γλυκύτητα και την φρεσκάδα του Πορτοκαλιού. Τα εκλεκτά αρώματα της ζάχαρης καρύδας συμπληρώνουν το φάσμα της γεύσης.

Γεύση: Κακάο-Πορτοκάλι

125g

.

Γεύση Πορτοκάλι - Μανταρίνι

Συστατικά: Cocoa powder*, Coconut blossom sugar*, guarana*, natural flavouring, Matcha*.

* Πιστοποιημένο οργανικό