Βιολογικό Τσάι Χαλάρωσης - Calm Down 100g

9,55 
LAL72611
Σε Απόθεμα
+

Το Calm Down ενώνει τα καλύτερα βότανα της φύσης. Το Μελισσόχορτο, το Μάραθο και η Βαλεριάνα ενώνονται αρμονικά στο φλιτζάνι σου για να δημιουργήσουν στιγμές μοναδικής ηρεμίας.


Μείγμα Βοτάνων – Γεύση: Μελισσόχορτου – Φασκόμηλου.

Βασικά Συστατικά:

Βαλεριάνα: Το ηρεμιστικό της φύσης. Με ιδιαίτερα χαλαρωτικές ιδιότητες οι κύριες χρήσεις της Βαλεριάνας είναι για ηρεμιστικούς (αγχολυτικούς) λόγους, βοηθά όμως επίσης και στην θεραπεία της αϋπνίας. Χρησιμοποιείται παράλληλα σαν αντισπασμωδικό (μετριάζει τους μυϊκούς σπασμούς) αλλά και σαν γενικής χρήσης ελαφρύ ηρεμιστικό.

Μελισσόχορτο: Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε περιπτώσεις αϋπνίας, έντονου στρες, έντασης και ευερεθιστότητας.

Ανακουφίζει την ένταση και το στρες, βελτιώνει την διάθεση μειώνοντας έτσι την κατάθλιψη.

Μάραθο: Χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και δρα κατά των ελεύθερων ριζών. Ως αντισπασμωδικό, ανακουφίζει και από τους προεμμηνορροϊκούς πόνους. Οι υψηλές δόσεις μπορεί να διευκολύνουν την έμμηνο ρύση ή να ανακουφίσουν από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Λεβάντα:  Έχει αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικές ιδιότητες. Έχει χαλαρωτική επίδραση και βοηθάει στην ψυχική χαλάρωση καθώς επίσης και στις αϋπνίες. 

 

 

.

No added flavouring Ingredients: Balm*, fennel*, licorice root*, rosemary*, sage*, lavender*, hop petals*, valerian*. *Certified organic