Βιολογικό Μαύρο Τσάι Βατόμουρο και Κόκκινα Φρούτα - BlackBerry Tango Refill με 15 Φακελάκια.

11,05 
LAL72063
Σε Απόθεμα
+

Πιστοποιημένο Βιολογικό τσάι BlackBerry Tango. Σε αυτό το μείγμα η γεμάτη και έντονη γεύση του τσαγιού Black Assam συναντά το φρουτώδες αναζωογονητικό άρωμα των Άγριων Μούρων. Η ενορχήστρωση αυτών των στοιχείων μοιάζει με ένα τανγκό των αισθήσεων - γεμάτο φλογερό πάθος.

* Η συσκευασία περιλαμβάνει 15 μεταξένια τρίγωνα φακελάκια των 3g.

Μαύρο Τσάι - Κόκκινα Φρούτα

Τσάι Assam: Αν και πολλοί στην χώρα μας δεν το γνωρίζουν, το τσάι Assam ήταν και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τσάγια. Είναι μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλία μαύρου τσαγιού, με την ονομασία του να προέρχετε από την περιοχή παραγωγής του, το Assam στην Ινδία. Έχει εντυπωσιακά πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση. Το συγκεκριμένο τσάι έχει δύο στάδια σοδειάς, την πρώτη και την δεύτερη. Η πρώτη έχει πλούσιο και φρέσκο άρωμα, ενώ η δεύτερη που θεωρείται και πιο δημοφιλής έχει μία πιο χρυσή όψη στις άκρες των φύλλων της. Αυτό καθιστά αυτήν την δεύτερη ποικιλία τσαγιού λιγότερο στυφή, δίνοντάς της μια πιο γλυκιά και ανάλαφρη γεύση.

 

 

Γεύση: Κόκκινα Φρούτα

Συστατικά: Black tea Assam*, -South India*, blackberry leaves*, natural flavouring, verbena*, grape (grape, vegetable oil)*, elderberry*, raspberry*, blackberry* (2%), strawberry*, blackcurrant*, redcurrant*. * Πιστοποιημένο οργανικό