Βιολογικό Μαύρο Τσάι Εσπεριδοειδών - Lady Star Deluxe Refill με 15 Φακελάκια.

11,05 
LAL72042
Σε Απόθεμα
+

Πιστοποιημένο Βιολογικό Τσάι Lady Star Deluxe. Αναγεννά το πνεύμα με κάθε γουλιά χάρη στη φρέσκια και φρουτώδη γεύση του που αποτελείτε από ένα μοναδικό μείγμα Μαύρου Τσαγιού. Η δύναμη των μπαχαρικών συμπληρώνεται από μια φρουτώδη νότα Περγαμόντου, Εσπεριδοειδών και Λουλουδιών.

* Η συσκευασία περιλαμβάνει 15 μεταξένια τρίγωνα φακελάκια των 3g.

Μαύρο Τσάι - Γεύση Περγαμόντου και Εσπεριδοειδών.

Βασικά Συστατικά:

Τσάι Assam: Αν και πολλοί στην χώρα μας δεν το γνωρίζουν, το τσάι Assam ήταν και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τσάγια. Είναι μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλία μαύρου τσαγιού, με την ονομασία του να προέρχετε από την περιοχή παραγωγής του, το Assam στην Ινδία. Έχει εντυπωσιακά πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση. Το συγκεκριμένο τσάι έχει δύο στάδια σοδειάς, την πρώτη και την δεύτερη. Η πρώτη έχει πλούσιο και φρέσκο άρωμα, ενώ η δεύτερη-που θεωρείται και πιο δημοφιλής- έχει μία πιο χρυσή όψη στις άκρες των φύλλων της. Αυτό καθιστά αυτήν την δεύτερη ποικιλία τσαγιού λιγότερο στυφή, δίνοντάς της μια πιο γλυκιά και ανάλαφρη γεύση.

 

 

Γεύση περγαμόντου και εσπεριδοειδών

Συστατικά: Black tea Assam*, -South India*, lemongrass*, black tea Assam OP*, black tea China Pi Lo Chun Longkou*, natural flavouring, orange peels*, lemon peels*, verbena*, corn flower blue*, rose petals*. * Πιστοποιημένο οργανικό