Βιολογικό Χειμωνιάτικο Τσάι Καρυοθραύστης σε Μεταλλικό Κουτί 100g

Brand:
14,10 
LAL72487
Μη Διαθέσιμο

Τo Lulula) θα προσθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@lulula.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Πιστοποιημένο Βιολογικό Χειμωνιάτικο Τσάι Καρυοθραύστης. Πράσινο τσάι, Καρύδι και Σοκολάτα. Η αρχή ενός χειμωνιάτικου θαύματος ξεκινά τώρα. 

Ταξιδέψτε τις αισθήσεις σας με μια ασύγκριτη ποικιλία γεύσεων.

 

* Απολαύστε το και ως Chai Latte

Πράσινο Τσάι - Μείγμα Φρούτων και Βοτάνων - Γεύση: Ξηρών Καρπών

Πράσινο τσάι μείγμα Φρούτων και Βοτάνων -  γεύση ξηρών καρπών

Green Tea China Sencha*, Houjicha*, cinnamon sticks*, ginger (ginger, raw cane sugar)*, natural flavouring, HAZELNUT* (5%), WALNUT* (4%), coconut*, bourbon vanilla*. 

* Πιστοποιημένο οργανικό