Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω εταιρίας courier σε οποιαδήποτε περιοχή. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας τα προϊόντα παραδίδονται στην περιοχή σας σε 2-3 εργάσιμες για Αττική και βόρεια Ελλάδα και 2-4 εργάσιμες για νησιά και Πελοπόννησο.

1. Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 2.50 ευρώ (με ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα για δέματα έως (3) κιλά.
Για αποστολές άνω των (3) τριών κιλών υπάρχει επιπλέον κόστος (1,00) ευρώ με (ΜΕ ΦΠΑ) το κιλό

Για αξία παραγγελίας άνω των 20€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για τη πόλη της Αθήνας είναι δυνατή και η παραλαβή της παραγγελίας απο την διεύθυνσή μας Πίνδου 10, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές η παραγγελία αποστέλλεται με την κούριερ με ειδοποίηση από το γραφείο της περιοχής σας και παραλαβή από τη διεύθυνσή τους.

 

Αποστολή σε Κύπρο

Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτου συνολικού κόστους, οι αποστολές επιβαρύνονται με 6,50€, για βάρος παραγγελίας έως δύο (2) κιλά.

Εάν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα δύο (2) κιλά, τότε η παραγγελία για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 2,50€ ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

 

2. Παραλαβή από την έδρα μας 

Προσοχή: Για Παραλαβή απο τη διευθυνσή μας θα πρέπει να έχει προηγηθεί πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία. 

Σας παρακαλούμε να προσέρχεσθε για παραλαβή της παραγγελίας σας μόνο αφού πρώτα λάβετε τηλεφωνική ειδοποίηση ή e-mail ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Για παραλαβές από την έδρα μας η ειδοποίηση γίνεται σε συνήθως την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από την έδρα της εταιρείας παραμένουν ενεργές για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, κατόπιν διαγράφονται από το σύστημα και δεν είναι διαθέσιμες για παραλαβή.

Οι παραλαβές από την έδρα μας γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 - 15:00

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων είτε με μετρητά είτε με κάρτα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 216-8003177410 ή στο email: info@lulula.gr