Φίλτρα Προϊόντων Φίλτρα Προϊόντων

Τσάι Κάνναβης

Βιολογικά μείγματα τσαγιού κάνναβης με υπέροχες γεύσεις, οι οποίες δεν περιέχουν τετραϋδροκανναβινόλη HC). Το τσάι κάνναβης είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και διαθέτει σημαντικές και ταυτόχρονα νόμιμες δραστικές ουσίες, με πολλές και εντυπωσιακά ευεργετικές ιδιότητες.  

Η κάνναβης χρησιμοποιούνταν ανέκαθεν στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για διάφορες παθήσεις, ενώ τώρα αναγνωρίζεται και στον δυτικό κόσμο για τα πολλά οφέλη της. Τα μίγματα τσαγιού κάνναβης μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ασθενειών του σημερινού τρόπου ζωής: όπως είναι το άγχος, το στρές, τα προβλήματα ύπνου, καθώς και τα πεπτικά προβλήματα. Μειώνει πόνους περιόδου, πόνους  των αρθρώσεων, ημικρανίες, ενώ τείνει να καταπραΰνει στομαχικές διαταραχές . Θεωρείται επίσης εξαιρετικό τονωτικό του οργανισμού και βελτιώνει την λειτουργία του μεταβολισμού.

Χαλαρώστε και βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μέσω του τσαγιού Κάνναβης. Καταπραΰνει το ανθρώπινο νευρικό σύστημα και είναι γνωστή για το ότι βοηθά πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το άγχος και την ένταση από έναν έντονο ρυθμό ζωής. Επιπλέον, το τσάι κάνναβης μπορεί να φτιάξει τη διάθεση των ανθρώπων που τείνουν να έχουν αρνητικές σκέψεις ή να υποφέρουν από στρες.

Το τσάι κάνναβης:

  • Έχει χαλαρωτικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Βελτιώνει την πέψη και ρυθμίζει τον μεταβολισμό.
  • Προσδίδει αίσθηση ευεξίας με αγχολυτική, αντισπασμωδική και αναλγητική δράση. Προωθεί τις θετικές σκέψεις.
  • Ορισμένα τσάι κάνναβης έχουν χαλαρωτικό ενώ άλλα διεγερτικό αποτέλεσμα!
  • Δημιουργεί την προδιάθεση για ποιοτικότερο ύπνο.