Φίλτρα Προϊόντων Φίλτρα Προϊόντων

Matcha - Μάτσα

Μοναδικός συνδιασμός ακατέργαστου βιολογικού τσαγιού matcha μαζί με επίσης ακατέργαστο βιολογικό κακάο για πολλαπλά οφέλη. Μια κούπα matcha (Μάτσα) έχει την ικανότητα να μας προσφέρει 137 φορές τα αντιοξειδωτικά που προσλαμβάνει κανείς πίνοντας πράσινο τσάι και 12 φορές τη θρεπτική του αξία. Αυτό καθιστά μία κούπα Matcha ισοδύναμη με περίπου 10 κούπες πράσινου τσαγιούΕίναι η πλουσιότερη πηγή αντιοξειδωτικών και ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη υπερτροφή. 

Ενισχύει τον μεταβολισμό και περιορίζει την ανάπτυξη λιποκυττάρων. Παίζει καταλυτικό ρόλο στη φυσική αποτοξίνωση του σώματος, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χλωροφύλλη. Βοηθά τον μεταβολισμό, αυξάνοντας τη θερμογένεση του οργανισμού.

Το βιολογικό ακατέργαστο κακάο θεωρείται επίσης ένα (superfood) καθώς περιέχει πλήθος θρεπτικών στοιχείων. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ιχνοστοιχεία όπως: μαγνήσιο, σίδηρο, κάλλιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιοπολυφαινόλες και πλήθως άλλων αντιοξειδωτικών, με σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό. Εκτός αυτού η κατανάλωσή του είναι ευεργετική για την διάθεση μας, ανεβάζοντας τα επίπεδα ευφορίας.