About Us

Είμαστε μια οικογενειακή εισαγωγική επιχείρηση που ως στόχο έχει την γνωριμία της Ελληνικής αγοράς με τον τομέα των βιολογικών και φυσικών καλλυντικών, αλλά και άλλων βιολογικών προϊόντων γενικότερα. Ο τομέας αυτός είναι ιδιαίτερα γνωστός στο εξωτερικό ως natural and organic cosmetics και επίσης bio/biological products. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα σε αυτό μας το εγχείρημα; Το γεγονός ότι πολλά από τα προϊόντα που θα δείτε να παρουσιάζονται εδώ, έχουν δοκιμαστεί προσωπικά και αυτό μόνο αφού έχουν συλλέξει πολλά, πολλά διεθνή βραβεία. Όλα θεωρούνται και είναι πρωτοπόρα. Ανήκουν σε εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες, η καθεμιά κορυφαία στο είδος της.

Και ποιά συγκεκριμένα είμαι εγώ που σας τα γράφω όλα αυτά; Ε λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε, εγώ είμαι η Κωνσταντίνα, όλες μου οι φίλες όμως, με φωνάζουν Τίνα. Το οποίο βασικά μου κόλλησε από μικρούλα, όταν ζούσα ακόμη στην Νότια Αφρική, συγκεκριμένα σε ένα όμορφο πράστιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, και αυτό επειδή το Κωνσταντίνα φαινόταν πολύ δύσκολο σε όλους όσους ζούσαν εκεί. Τίνα λοιπόν... Είμαι μανούλα πλέον με δύο παιδιά και όπως κάθε μανούλα έτσι και εγώ ήθελα πάντα να τους προσφέρω ότι το καλύτερο και να τα προστατεύω από οτιδήποτε επικίνδυνο. Και κάπως έτσι, λόγω της αγάπης μου για αυτά τα δυό αλλά και της επίσης μεγάλης μου αγάπης για τα ταξίδια, φτάσαμε πέραν της λιανικής και χονδρικής πώλησης και σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σας μπέρδεψα; Και όμως αυτά τα δύο συνδιάζονται.

Η αγάπη για τα παιδιά μου και για οτιδήποτε βιολογικό, μαζί με κάποιες ανησυχητικές ειδήσεις που έφταναν στα αυτιά μου όλο και πιο συχνά με οδήγησαν σε συστηματική μελέτη των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην ζωή μας. Τι άρχισα να ανακαλύπτω; Ότι πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς φτιάχνονται με φτηνά, τοξικά και ζωικά συστατικά!!! Ότι προϊόντα για ευαίσθητα δέρματα παρασκευάζονται με προϊόντα πετροχημικών και ότι προϊόντα φροντίδας για τα μωρά περιείχαν καρκινογόνους παράγοντες. Αυτά και πολλά άλλα με έκαναν να το ψάξω λίγο... Λίγο;;; Τι θα πει ο όρος parabens free και πόσο σημαντικός είναι; Ποιά η διαφορά ενός φυσικού (natural) και ενός οργανικού/βιολογικού (organic/bio) προϊόντος; Ποια τα προτερήματα; Τι θα πει βραβευμένο βιολογικό καλλυντικό; Ποια η διαδικασία παραγωγής; Τι θα πει cold pressed organic; Τι ρόλο έχει η Soil στα organic skincare products και πόσο σημαντική είναι η πιστοποίηση αυτή; Certified Organic. Λίγη υπομονή, τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές ακόμη σημαντικές ερωτήσεις θα μπορείτε να τις διαβάσετε στο blog που ετοιμάζεται.

Και τα ταξίδια; Αυτό ίσως και να είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου... Ο υπέροχος αυτός συνδιασμός. Στα ταξίδια, μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω και να γνωρίσω από κοντά πολλές από αυτές τις εταιρείες και τα προϊόντα τους. Γνώρισα τα φυσικά τους καταστήματα. Δοκίμασα, γεύτηκα, μύρισα, έμαθα... Όπου και αν πήγαινα... Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Βιέννη, Πράγα, Ρώμη και και και... άρχισα να κοιτάω μαζί με όλα τα υπόλοιπα και τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων... Και παντού δοκίμαζα. Έλεγχα... Ανακάλυψα μερικά διαμάντια! Απίστευτα διαμάντια, τόσο άγνωστα στην χώρα μας. Και έτσι, σε ένα από αυτά τα τελευταία ταξίδια σκέφτηκα: “Γιατί να μην μπορεί και κάποιος που ζει εδώ στην Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα με διεθνή αναγνώριση. Βιολογικά καλλυντικά, φυσικά προϊόντα, ασφαλή με πιστοποιήσεις και βραβεία;” Και κάπως έτσι ξεκίνησε και αυτό εδώ το ταξίδι. Το πιο γλυκό από όλα. 

Και γιατί LuLuLa; Αντίθετα με ότι θα υπέθετε κανείς, η αιτία της ονομασίας μας ΔΕΝ είναι γαλλική. Βασικά η ονομασία του site μας είναι Ελληνικότατη και μας γυρίζει περίπου 13 χρόνια πίσω στον χρόνο. Όταν ο δίχρονος τότε γιος μου, κάθε φορά που με φώναζε κοντά του έλεγε: "Λουλούλα παπαλώ έλα λω". Πολλά λου ε; Να και η μετάφραση: "Μανούλα παρακαλώ έλα εδώ." Και κάπως έτσι εσείς τώρα είστε εδώ στο LuLuLa.gr Ω ναι! Αν και βέβαια στην ονομασία βάλατε το χεράκι σας και όλοι εσείς που μας αγκαλιάσατε με απίστευτο τρόπο από τα πρώτα μας βήματα. Πώς;;; Μα με το να αλλάξετε τον τονισμό από Λουλούλα σε Λουλουλά κάθε φορά που τα λέγαμε μαζί τηλεφωνικά για μια ερωτησούλα, για να σας λύσουμε άλλη μια απορία. Μας άρεσε όμως και το υιοθετήσαμε και εμείς. Λουλουλά λοιπόν!!!

Στα προϊόντα μας πέρα από την σειρά ομορφιάς και αντιγήρανσης θα βρείτε κ εξαιρετικές φυσικές θεραπείες για ευαίσθητο δέρμα και καταστάσεις όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η ακμή και αλλα. Καθώς επίσης και πολλά φυσικά βιολογικά ροφήματα. Το πιστοποιημένο βιολογικό τσάι μας είναι πιθανότατα το καλύτερο που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Διαβάστε και ρωτήστε μας. Είμαστε εδώ για να σας συνοδέψουμε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας!